Judotraining voor leraren en examenkandidaten.

Op woensdag ochtend, donderdag ochtend en zaterdag ochtend worden er trainingen verzorgd voor judo leraren en examenkandidaten.

De training is zo ingericht dat alle essentiële facetten van het judo voor een leraar en examenkandidaat aan bod komen. Het is voor leraren belangrijk dat hun technische vaardigheden op pijl blijven en dat ze zich blijven verdiepen in het judo. Voor examenkandidaten mag duidelijk zijn dat die zich op de beste wijze willen voorbereiden op hun examen. Training is hiervoor op de aangegeven dagen mogelijk maar het zou ook kunnen dat ze kun vaardigheden aan een kundig oog willen laten onderwerpen.

 

Grote kans op slagen

Tachi waza en Ne waza vaardigheden zullen tot in de detail behandeld worden. Het is van groot belang dat het judo gevoel en begrip van de logica en mechanica van het technische judo voor de betreffende niveaus door de judoleraren en examenkandidaten beheerst worden.

De judokata worden in de lijn van Busen gedoceerd en worden door de docenten op zeer hoog niveau beheerst. Deze lijn heeft in Nederland nog altijd de meeste beoefenaars maar er is gebleken dat naast het boek Busen Judokata kundig onderwijs onontbeerlijk is.

Busen Judo staat niet enkel voor de Kata uitvoering maar ook voor de technische en realistische in de praktijk beproefde benadering van Tachi-waza en Ne-waza.

Door deze trainingen te volgen en de aanwijzingen en adviezen op te volgen zal je zeker je slagingskans vergroten zoals velen in het verleden al hebben gedaan.

 

Les van een grootmeester

De docenten zijn niemand minder dan Chris de Korte 9e Dan (meer dan 60 judoka's naar hogere judograduaties begeleid), Ge van de Elshout 7e Dan en Edgar Kruyning 6e dan judo en 7e dan Jujutsu. Deze docenten staan garant voor hoog niveau van technisch judo.

Hun ruime ervaring in het opleiden van examenkandidaten, tezamen met hun eigen technische niveau, biedt jou de beste mogelijkheid ter voor bereiding op je gehele examen.

Chris de Korte Shihan is met recht een grootmeester in Judo en zal je in duidelijke taal en voorbeelden zichtbaar maken waar je verbeterpunten liggen.

Adres gegevens:

Sport- en Gezondheidsinstituut De Korte
Middenbaan Zuid 402
3191 AH  Hoogvliet

Dagen: Donderdag en zaterdag

Tijd: 11.00 uur – 12.30 uur

Kosten € 20,-

 

Adres gegevens:

Sport- en preventiecentrum Physical
Vening Meineszstraat 7
6717 AJ  Ede

Dagen: Woensdag

Tijd: 09.00 uur – 11.15 uur

Kosten € 20,-

Je kunt ook vragen stellen of docenten uitnodigen voor stages stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.